Kees Varkevisser

Body Stress Release Kees VarkevisserIk ben Kees Varkevisser en sinds 2003 gediplomeerd Body Stress Release Practitioner. In eerste instantie begonnen in Zwolle, maar na een verhuizing voer ik sinds 2009 ook een praktijk in Uithoorn.

Na afronding van mijn studie Rechten aan de VU te Amsterdam in 1998 ben ik o.a. werkzaam geweest in de accountancy. Dit betekende veel zitten achter de computer, wat de nodige belasting gaf aan mijn rug, nek en schouders. Ook hou ik van sporten en fysiek bezig zijn, dus ook op dat gebied vraag ik veel van mijn lichaam. Gelukkig ontdekte ik Body Stress Release.

Body Stress Release voelde in elk opzicht gewoon goed: de eenvoud van de techniek, de milde manier van behandelen en natuurlijk de resultaten. Dit wilde ik ook gaan doen!

Zo gebeurde het dat ik in april 2003 vertrok naar Zuid Afrika voor de vijf maanden durende opleiding. Een prachtige tijd, waarin ik en mijn medestudenten heel veel geleerd hebben. Ik zat in een leuke internationale groep van 18 studenten uit Nederland, de VS, Nieuw Zeeland, Schotland en Zuid Afrika. Allen waren, vanwege hun goede ervaringen met BSR, naar Rondevlei gekomen, om daar aan de Body Stress Release Academy tot practitioner te worden opgeleid.